Aanbod PetersJeurissen

Creativiteitsontwikkeling/Creativity coaching

De banen van de toekomst kennen we vandaag nog niet, maar over de vaardigheden waar toekomstige ondernemers en medewerkers over moeten beschikken, zijn wel al helder: ze moeten creatief zijn. Wil je beter ‘out of the box’ kunnen denken, blokkades en belemmeringen kunnen pareren of kun je wel wat creatieve technieken gebruiken om een ondernemende houding te krijgen, dan is deze coaching voor jou en/of jouw team.

De theorie
Creativiteit behoort, ook in internationaal perspectief, tot de vaardigheden waarover iedereen wil beschikken om te kunnen functioneren in deze (toekomstige) tijd. Creatief denken wordt dikwijls in één adem genoemd met problemen oplossen en kritisch en analytisch denken.

Het gaat dan om het combineren van bestaande kennis, reflectief vermogen en het reorganiseren van inzichten om tot nieuwe ideeën of oplossingen te komen. Het bedenken van nieuwe ideeën en deze kunnen uitwerken en analyseren. Daarvoor is een onderzoekende en ondernemende houding nodig, moet je buiten de gebaande paden kunnen denken, nieuwe samenhangen kunnen zien en beschikken over creatieve technieken.

De praktijk
In deze coaching krijg je inzicht in je belemmerende factoren en wordt door aangereikte werkvormen je creativiteit en creativiteitsdenken bevorderd. Creativity coaching is geen ‘knutselcursus’, het gaat om het slimmer en sneller leren leggen van verbanden op een bijzondere manier om te evolueren.

Creativity coaching wordt gegeven in onze eigen praktijk of op locatie.

Wil jij creatiever omgaan met je werk of persoonlijke leven? Neem dan via mail of telefoon contact op voor een vrijblijvende afspraak.

 

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Maastrichterlaan 95
NL-6191 RT Beek
info@petersjeurissen.com
+31 (0)46 8886592

 

Aanmelden Nieuwsbrief