Aanbod PetersJeurissen

Executive / directie coaching

Een leider zijn op het hoogste niveau in een organisatie is een behoorlijke klus. Jouw effectiviteit en impact als leider wordt bepaald door persoonlijk meesterschap: je zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Die ontwikkeling komt van binnenuit en krijgt te maken met belemmerende overtuigingen en aannames. Tijdens de executive coaching brengen we deze aan het licht en helpen we jou bij het behalen van dat persoonlijk meesterschap met als doel om een zo effectief mogelijk leider te zijn.

De theorie
De coaching start met een duidelijk zicht op je échte prioriteiten en eindigt met duurzame persoonlijke groei en persoonlijk meesterschap. Doel is om je zelfbewustzijn te vergroten op het gebied van leiderschapsstijlen en overtuigingen.

De praktijk
Elke leider/directeur/manager handelt vanuit persoonlijke aannames. Die zijn voor iedereen anders. Samen bepalen we welke acties en oefeningen jou het beste helpen om je effectiviteit als leider verder te vergroten en zetten we een koers uit om je gedrag te veranderen naar persoonlijk meesterschap. We gebruiken diverse technieken om je bewust te maken welk gedrag werkt, wat niet werkt, en vooral waarom dat zo is.

Zo vergroot je je zelfbewustzijn op het gebied van:

  • Wat is jouw leiderschapsstijl? Hoe zet jij aan tot organisatieverandering? Je krijgt inzicht in hoe je het beste in anderen naar boven brengt, leidt vanuit een krachtige visie, handelt vanuit lef en integriteit en organisatiesystemen verbetert.
  • Welke overtuigingen beperken jouw effectiviteit als leider? Wanneer ben je voorzichtig in plaats van creatief? In welke situaties bescherm je jezelf en zit je vruchtbare interactie in de weg? Je legt jouw beperkende leiderschapsstijlen bloot, waarbij je bijvoorbeeld handelt vanuit zelfbescherming of overmatige controledwang.

Hoeveel tijd executive coaching kost, hangt af van de specifieke vraag en situatie. Ook hier gaat het om maatwerk. Het coachingstraject voeren wij altijd uit met twee coaches en vindt plaats in onze praktijk. De gecombineerde kennis en kunde zorgen ervoor dat deze trajecten duurzaam en van hoge kwaliteit zijn.

Wil jij je leiderschap versterken en je impact vergroten? Neem dan via mail of telefoon contact op voor een vrijblijvende afspraak.

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Maastrichterlaan 95
NL-6191 RT Beek
info@petersjeurissen.com
+31 (0)46 8886592

 

Aanmelden Nieuwsbrief