Aanbod PetersJeurissen

Coaching: Individueel

Je hebt in je leven te maken met hoogte- en dieptepunten. Juist op de momenten dat je de richting even kwijt bent of twijfelt aan je interne kompas, kan een coach je op het goede spoor zetten. En ook als je de behoefte hebt om jezelf verder te ontwikkelen, kan een coach helpen om de spiegel voor te houden en de diepgang met jezelf aan te gaan. Wij helpen je om goed in je vel te komen, om je verleden een plek te geven en om je ontwikkeling naar een hoger plan te tillen.

Afhankelijk van je wensen zijn er verschillende vormen van individuele coaching mogelijk: zo is er de personal/life coaching, transitie coaching en spiritual business coaching voor je persoonlijke ontwikkeling. We bieden ook een verdere verdieping hiervan aan middels energetische coaching en systemisch werken.

Wil je zakelijk vooruit, dan helpt een potentieel bepaling of creativity coaching je meer richting te geven aan je carrière. Management coaching of executive-/directie coaching geeft je meer handvatten om je managementfunctie beter in te vullen en om je leiderschap te versterken.

Uiteraard lopen individuele (persoonlijke) vraagstukken dikwijls over in zakelijke aandachtspunten. Deze coachingstrajecten starten met een duidelijke vraag en zijn ingericht op een langdurig resultaat.

Wil je meer weten of vrijblijvend een afspraak maken? Mail of bel met je vraag.

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Maastrichterlaan 95
NL-6191 RT Beek
info@petersjeurissen.com
+31 (0)46 8886592

 

Aanmelden Nieuwsbrief