Aanbod PetersJeurissen

Leiderschapsontwikkeling

Je staat op het punt om een (eerste) leidinggevende functie te aanvaarden. Of je bent al begonnen als leidinggevende, maar je kunt nog wel wat kennis gebruiken om je te ontwikkelen tot een effectieve leider. Wil jij je impact op je team en je organisatie vergroten? Dan is leiderschapsontwikkeling iets voor jou.

Succesvolle leidinggevenden kennen zichzelf goed en zijn in staat om anderen te begeleiden tot het behalen van maximaal resultaat. Ze durven te confronteren, te sparren en medewerkers intellectueel en gevoelsmatig uit te dagen om het beste uit zichzelf te halen.

De theorie
Wij werken altijd vanuit jouw situatie: wat is je vraag en wat heb je nodig? Vanuit onze kennis en kunde gebruiken we de theoretische modellen, oefeningen en 'games' die jou zo snel mogelijk op het goede spoor zetten.

Ons voordeel: we zijn zelf jarenlang als leidinggevende werkzaam geweest in het bedrijfsleven en bij de overheid, dus we weten uit ervaring met welke uitdagingen en weerstanden je te maken hebt. Het doel van de coaching is altijd om zakelijk en privé, hoofd en hart te combineren, zodat er een duurzaam resultaat ontstaat.

De praktijk
Een leiderschapsontwikkeling is een manier van coachen waarin je tijdens individuele sessies inzicht krijgt in je persoon en in je werk: beide zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze sessies kijken we onder andere samen naar je persoonlijkheid, je zakelijke doelen en naar je drijfveren.

Hoeveel sessies er in een traject zitten, hangt af van je wens en je situatie. Ook hier gaat het om maatwerk. Naast de sessies waarin we concrete situaties uit jouw dagelijkse praktijk onder de loep nemen, geven we je huiswerkopdrachten mee om jezelf beter te leren kennen.

Deze vorm van begeleiding kent naast een individuele aanpak ook, naar keuze, een groepsgewijze aanpak.

Wil jij je leidinggevende capaciteiten een boost geven en ben je benieuwd naar hoe jij een nog effectievere en inspirerende manager kunt worden? Neem dan vrijblijvend contact op via mail of telefoon.

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Maastrichterlaan 95
NL-6191 RT Beek
info@petersjeurissen.com
+31 (0)46 8886592

 

Aanmelden Nieuwsbrief