Aanbod PetersJeurissen

Management coaching

Je hebt al een tijdje een managementfunctie en je voelt dat je een volgende stap kunt maken, je nog verder kunt ontwikkelen Een volgende stap als leidinggevende kun je maken door meer inzicht te krijgen in je eigen drijfveren en in die van collega’s. Als jij jezelf graag als persoon en als leidinggevend professional wilt ontwikkelen, dan is management coaching de manier om dat te doen.

De theorie
Wij gaan altijd uit van de werkelijkheid: hoe is jouw situatie en wat heb je nodig? Vanuit onze kennis en kunde gebruiken we de theoretische modellen, oefeningen en games die jou zo snel mogelijk op het goede spoor zetten.

Ons voordeel: we zijn zelf jarenlang werkzaam geweest als leidinggevenden (zowel in het bedrijfsleven als bij de overheid), dus we weten met welke situaties en weerstanden je te maken hebt. We denken niet alleen mee vanuit de theorie, we praten uit ervaring. Het doel van coaching is altijd om zakelijk en privé, hoofd en hart te combineren, zodat er een duurzaam resultaat ontstaat.

De praktijk
Management coaching is een begeleidingsvorm waarin je tijdens sessies inzicht krijgt in je leven en in je werk: beide zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. In deze sessies kijken we naar je persoonlijkheid, je drijfveren, je sterke kanten en ontwikkelpunten als leidinggevende.

Werk je vanuit een executive- of directie-functie, dan is de speciale executive coaching het meest geschikt voor jou.

Uit hoeveel sessies jouw coachingstraject bestaat, hangt af van je persoonlijke situatie en je vraag. Ook hier gaat het om maatwerk. Naast de sessies met ons, geven we je opdrachten mee om jezelf beter te leren kennen als professional.

Wil jij je jouw leidinggevende capaciteiten een nieuwe boost geven en ben je benieuwd naar hoe management coaching jou een stap verder brengt? Neem dan vrijblijvend contact op via mail of telefoon.

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Maastrichterlaan 95
NL-6191 RT Beek
info@petersjeurissen.com
+31 (0)46 8886592

 

Aanmelden Nieuwsbrief