Aanbod PetersJeurissen

Coaching: Team & Organisatie

Organisaties zijn, net als mensen, dynamische entiteiten. Er is sprake van constante verandering en het is jouw taak als manager, medewerker of team om daar op een goede manier mee om te gaan. Dat gaat niet altijd vanzelf.

Om zo goed mogelijk te functioneren en het maximale resultaat te behalen, is het belangrijk dat de juiste mensen op de juiste plek zitten, dat mensen weten wat van elkaar wordt verwacht en dat teamleden elkaar aanvullen.

Wij hebben zelf, op alle niveaus, in organisaties gewerkt. Dankzij onze ervaring als trainers en coaches hebben we ook bij tientallen bedrijven en instellingen in de keuken mogen kijken. We weten dus wat er speelt. Met onze kennis van groepsdynamiek helpen we jouw organisatie vooruit.

Middels een potentieel bepaling onderzoeken wij of een kandidaat in een team past. In onze leiderschapsontwikkeling staan de leidinggevenden centraal en helpen we hen om zich verder te ontwikkelen en betere leiders te worden. Met behulp van teamcoaching en –vorming maken we een frisse start met nieuwe teams en helpen we bestaande teams om elkaar beter te vinden. Een bijzondere vorm van teamcoaching is Management Development en/of Team&Organisatieopstellingen. Hierbij begeleiden we teams van leidinggevenden met gerichte aandacht voor de strategische en tactische vraagstukken en specifieke aandachtsgebieden waar een dergelijk team mee te maken krijgt.

Via een organisatieadvies adviseren we organisaties over hoe ze hun belangrijkste kapitaal, het personeel, optimaal kunnen inzetten in lijn met de organisatiedoelen.

Wil je er met je team echt even tussenuit, dan zijn onze retraite activiteiten geschikt om helemaal tot de kern te gaan en samen een basis te leggen voor de toekomst.

Wil je meer weten over een van deze vormen of vrijblijvend een afspraak maken? Mail of bel met je vraag.

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Maastrichterlaan 95
NL-6191 RT Beek
info@petersjeurissen.com
+31 (0)46 8886592

 

Aanmelden Nieuwsbrief