Over ons PetersJeurissen

Diepgaande ontwikkeling; onze kernwaarde!

Ons specialisme is transformational development coaching en -ontwikkeling voor individuen, teams of organisaties. Wij gaan voor een duurzaam resultaat, hanteren een hoofd-hart combinatie en passen onze interventie aan op de behoefte.
Maatwerk, uitgevoerd op een onconventionele wijze! Dit past volledig bij wie wij zijn.

WijKarina Peters-Jeurissen en Jean Petersleven optimaal en volledig en helpen anderen om hetzelfde te doen. In onze aanpak combineren we specialistische technieken en modellen met intuïtie, passie, bezieling en innerlijke kracht. 

Hiervoor zetten wij een brede theoretische kennis, uitgebreide praktische ervaring en diepgaande coaching ervaring in van meer dan 25 jaar op alle niveaus. Van medewerker tot algemeen directeur en gemeentesecretaris. Als (management) coach, energetisch professional en systemisch meesteropsteller mogen we bij veel private en publieke organisaties in de keuken kijken. We weten dus wat er speelt, wat er mis gaat en –het belangrijkste– hoe het beter kan.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan rond op deze site voor alle coachings-, en workshopmogelijkheden. Wil je meer weten over ons of over ons aanbod, bel of mail dan gerust voor een oriënterend gesprek.

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Maastrichterlaan 95
NL-6191 RT Beek
info@petersjeurissen.com
+31 (0)46 8886592

 

Aanmelden Nieuwsbrief