Aanbod PetersJeurissen

Personal/Life coaching

Je staat op een kruispunt in je leven. Misschien heb je iets ingrijpends meegemaakt of weet je gewoon even niet welke kant je op moet. Op dat soort momenten biedt personal coaching uitkomst. Om je toekomst de richting te geven die je wilt en je volledige potentieel te benutten, is het van belang dat je je verleden accepteert en het heden erkent. Personal coaching is je routeplanner naar de toekomst die jij voor jezelf in gedachten hebt en/of die tijdens het traject als voortschrijdend inzicht naar voren komt.

De theorie
Wij gaan altijd uit van de werkelijkheid: hoe is jouw situatie en wat heb je nodig? Vanuit onze kennis en kunde gebruiken we de theoretische modellen, oefeningen en 'games' die jou zo snel mogelijk op het goede spoor zetten. Deze theorieën zijn een een combinatie van reguliere technieken en methoden en systemische/energetische werkwijzen. Het doel daarvan is altijd om zakelijk en privé, hoofd en hart te combineren, zodat er een duurzaam resultaat ontstaat.

De praktijk
Personal coaching is een begeleidingsvorm waarin je tijdens de sessies inzicht krijgt in je leven. In deze sessies kijken we naar hoe je verleden je heeft gevormd, waar je nu tegen aan loopt en wat je kunt doen om je toekomst de gewenste richting te geven. Is het nodig om een grote en intensieve verandering door te maken, dan past personal/life coaching het best bij jou.

Uit hoeveel sessies jouw coachingstraject bestaat, hangt af van je persoonlijke situatie en van je vraag. Ook hier gaat het om maatwerk. Naast de sessies met ons, geven we je huiswerkopdrachten mee om jezelf beter te leren kennen.

Wil je liever korte training inzicht krijgen in hoe je beter in je kracht kunt komen, dan is de training ontwikkeling persoonlijke kracht voor jou ideaal.

Ben je benieuwd naar hoe personal coaching jou op weg kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact op via mail of telefoon.

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Maastrichterlaan 95
NL-6191 RT Beek
info@petersjeurissen.com
+31 (0)46 8886592

 

Aanmelden Nieuwsbrief