Aanbod PetersJeurissen

Retraite (individueel en teams)

Je leven is druk en raast voorbij. Af en toe heb je behoefte om even stil te staan, om nieuwe energie en inzichten op te doen, om je toe te vertrouwen aan je innerlijke wijsheid en om momenten van flow en verbinding te ervaren.

De theorie
Een retraite kun je zien als een moment van bezinnen.
Tijd om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf. Je hebt alle ruimte voor jezelf, ruimte om te denken en te handelen, voor verdieping en (spirituele) groei. Een groepsretraite is een uitnodiging om speels en wezenlijk onderzoek aan te gaan met betrekking tot jezelf, je verlangens en je ware natuur.

De plek, het programma en de persoonlijke begeleiding helpen je om bij jezelf naar binnen te gaan en te voelen hoe het met je is en te weten wat je nodig hebt. Door stiller en aandachtig te worden, ontspan je en kun je ruimte ervaren. Zo kom je in contact met je natuurlijke ritme en ervaar je hoe het is om zo bij jezelf en anderen te zijn.

De praktijk
Een retraite vindt altijd plaats met een groep en op een externe locatie. Het doel is om nieuwe energie en inzichten op te doen.

Wil jij je batterij weer opladen en dichterbij jezelf komen? Neem dan via mail of telefoon contact op meer informatie.

 

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Maastrichterlaan 95
NL-6191 RT Beek
info@petersjeurissen.com
+31 (0)46 8886592

 

Aanmelden Nieuwsbrief