Aanbod PetersJeurissen

Consultancy

Wij begeleiden mens en organisatie vanuit onze passie en ervaring naar een soepel functioneren en schakelen waarbij zij elke situatie aankunnen. Want de tijden zullen vooralsnog onzeker blijven en constant aanpassingsvermogen vereisen. 
Hiervoor zetten wij niet alleen een brede theoretische kennis in maar zeker ook onze diepgaande praktische kennis. Wij hebben zelf jarenlang in organisaties (bedrijfsleven en overheid) gewerkt, op alle niveaus, van medewerker tot algemeen directeur/gemeentesecretaris, en daarnaast als consultants en (team)coaches bij veel bedrijven en instellingen een kijkje in de keuken gekregen. We weten dus wat er speelt, wat er mis gaat en –het belangrijkste– hoe het beter kan.
Onze aanpak is gericht op ontwikkeling waarbij we heel bewust het rationele deel van ons vak combineren met het intuïtieve. We bouwen mee aan de blauwdruk van de organisatie, adviseren over welke persoonlijkheden nodig zijn en coachen teams en individuen op de (nieuwe) doelstellingen en culturele en sociale waarden. Niet alleen advies, we willen óók meewerken aan de implementatie van het plan en zorgen daarmee voor een solide basis met een duurzaam resultaat. Praktisch, oplossingsgericht en vaak onorthodox!

Organisatie (Re)design
- Verandermanagement
Potentieel bepaling

 

Workshops

In een dag kun je veel meer leren dan je denkt! Daarom bieden we workshops aan die een mooie introductie in een specifiek onderwerp geven of ideaal zijn als teambuildingsactiviteit. Workshops bestaan uit een dag(deel) en zijn altijd op locatie (open inschrijving) of in company te volgen.

De workshops die wij op dit moment aanbieden zijn onder andere:

- Workshop Leiderschapsontwikkeling
- Workshop Persoonlijkheidstypering (Enneagram)
- Workshop Karakterstructuren (al dan niet in combinatie met systemisch werken)
- Workshop Transactionele Analyse
- Workshop Intuïtive ontwikkeling
- Workshop Systeemopstelling (Familie- en Organisatieopstelling en deelvarianten daarvan)
- Workshop Verbindende communicatie
- Workshop / Training Ontwikkeling Persoonlijke Kracht
Creativiteitsontwikkeling
- Cirkel van Krachtvrouwen
- Retraite- / Reflectiedagen

 

Wil je hier meer over weten, neem dan contact op via mail of telefoon.

PetersJeurissen

coaching & consultancy
Maastrichterlaan 95
NL-6191 RT Beek
info@petersjeurissen.com
+31 (0)46 8886592

 

Aanmelden Nieuwsbrief